Compresor de aer XYB3080C AIRMAX, debit aer aspirat 900 l/min, capacitate butelie 200 L, presiune 8bar, 400V

IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Compresor de aer profesional XYB3080C AIRMAX cu trei pistoane de compresie. Debit aer aspirat 900 l/min, debit aer refulat 670 l/min, presiune maxima 8bar, capacitate butelie 200l, putere motor electric 10CP, turatie motor 2900rpm, tensiune alimentare 400V, greutate 175kg. Este echipat standard cu roti, 1 regulator cu ceas si 2 cuple aer!

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Compresor de aer XYB3080C AIRMAX

Producator: AIRMAX
Tensiune alimentare: 400V
Putere motor electric: 10CP (7.5kW)
Tip motor: Y132-2
Turatie motor: 2.900 r.p.m.
Pompa: XYB3080C AIRMAX
Debit aer aspirat: 900 l/min
Debit aer refulat: 670 l/min
Presiune maxima: 8 bar
Capacitate butelie: 200 l
Turatie pompa: 970r.p.m.
Diametru cilindru: 80mm
Numar cilindri: 3
Trepte de compresie: 1
Dimensiuni Lxlxh: 1.360x530x1020mm
Greutate: 175kg

Este echipat standard cu roti, 2 regulatoare cu ceas si 4 cuple aer!

Descriere produs:
Compresorul de aer XYB3080C AIRMAX cu transmisie prin curea este echipat standard cu doi cilindri, iar puterea motorului electric este 10CP (7.5kW).
Compresor aer cu o treapta de compresie, echipat cu doi cilindri din fonta asigurand o durata de viata indelungata.
Trecerea aerului este realizata printr-o teava avand rolul de a asigura o racire eficienta a blocului de compresie si de atenuare a zgomotului.
Radiatorul robust are rolul de a raci aerul comprimat rezultat, cea ce scade substantial producerea condensului.
Paletele de racire si aparatoarea fuliei realizeaza o ventilatie corespunzatoare pentru a asigura o racire optima a pompei.

Compresoarele de aer AIRMAX sunt recomandate pentru ateliere mici, puncte de service auto si linii industriale de productie.

Fiind echipate standard cu roti si manere pentru transport, compresoarele AIRMAX sunt simplu de manipulat in spatii mici. 

Compresorul de aer XYB3080C AIRMAX este echipat standard cu 2 manometre, 2 regulatoare de presiune si 4 cuple de aer rapide pentru conectarea rapida a sculelor pneumatice.

Siguranta in exploatare este asigurata de protectia termica la suprasarcina resetabila manual si de cablul de alimentare cu impamantare.
Atat rezervorul cit si restul componentelor sunt protejate la atingere prin legarea la impamantare prin intermediul stecherului.

Fiabilitatea compresoarelor de aer AIRMAX este ridicata datorita bobinajului de cupru cu care sunt echipate motoarele electrice.

Compresorul de aer XYB3080C AIRMAX este echipat standard cu presostat, 2 regulatoare de presiune, 4 cuple rapide, 2 manometre presiune butelie si manometru presiune reglata, supapa de siguranta, robinet de purjare, roti si maner pentru transport.

Compresoarul XYB3080C AIRMAX actionat prin curea este un compresor de aer profesional, cu doua pistoane, intr-o treapta de compresie, actionat prin curea de un motor electric trifazat.

Motorul electric este prevazut cu protectie termica cu resetare manuala.

Placa port-supape este din otel cu aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiulasei, deflector aer cu randament ridicat.