Compresor de aer CEFL24 AIRMAX, debit aer aspirat 265 l/min, capacitate butelie 24 L, presiune 8bar, 230V

IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Compresor de aer CEFL24 AIRMAX cu un piston de compresie. Debit aer aspirat 265 l/min, debit aer refulat 198l/min, presiune maxima 8bar, capacitate butelie 24l, putere motor electric 2CP, turatie motor 2850rpm, tensiune alimentare 230V, greutate 20kg. Este echipat standard cu roti, regulator cu ceas si 2 cuple aer!

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Compresor de aer CEFL24 AIRMAX

Producator: AIRMAX
Tensiune alimentare: 230V
Pompa: CEFL
Debit aer aspirat: 265 l/min
Debit aer refulat: 198 l/min
Presiune maxima: 8 bar
Capacitate butelie: 24 l
Putere motor electric: 2CP (1,5kW)
Turatie pompa: 2.850r.p.m.
Dimensiuni Lxlxh: 630x260x620mm
Greutate: 20kg

Echipare standard:
- Sistem de transport cu roti!
- Presostat
- Regulator presiune
- Manometru butelie
- Manometru iesire aer
- 2 iesiri aer
- Cuple rapide aer

Descriere produs:
Compresorul de aer CEFL24 AIRMAX cu transmisie directa este echipat standard cu un clindru, iar puterea motorului electric este 2CP.
Compresor aer cu o treapta de compresie, echipat cu un cilindru din fonta asigurand o durata de viata indelungata.
Trecerea aerului este realizata printr-o teava avand rolul de a asigura o racire eficienta a blocului de compresie si de atenuare a zgomotului.

Paletele de racire si aparatoarea fuliei realizeaza o ventilatie corespunzatoare pentru a asigura o racire optima a pompei.

Compresoarele de aer AIRMAX sunt recomandate pentru ateliere mici, puncte de service auto si linii industriale de productie.

Fiind echipate standard cu roti si manere pentru transport, compresoarele AIRMAX sunt simplu de manipulat in spatii mici. 

Compresorul de aer CEFL24 AIRMAX este echipat standard cu 2 manometre, 1 regulator de presiune si 2 cuple de aer rapide pentru conectarea rapida a sculelor pneumatice.

Siguranta in exploatare este asigurata de protectia termica la suprasarcina resetabila manual si de cablul de alimentare cu impamantare.
Atat rezervorul cit si restul componentelor sunt protejate la atingere prin legarea la impamantare prin intermediul stecherului.

Fiabilitatea compresoarelor de aer AIRMAX este ridicata datorita bobinajului de cupru cu care sunt echipate motoarele electrice.

Compresorul de aer CEFL24 AIRMAX este echipat standard cu presostat, 1 regulator de presiune, 2 cuple rapide, 2 manometre presiune butelie si manometru presiune reglata, supapa de siguranta, robinet de purjare, roti si maner pentru transport.

Compresoarul CEFL24 AIRMAX este actionat direct de motorul electric fiind alimentat la tensiunea 230V.

Motorul electric este prevazut cu protectie termica cu resetare manuala.