IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Masina de carotat DM10 marca AGP pentru carotare umeda cu reductor robust cu angrenaje in baie de ulei. 
Putere motor 3500W
Tensiune 230V, 
Diametru maxim de carotare cu suport de fixare 300mm
Greutate 12,9kg, 
Motor cu 3 trepte de turatie pentru carotare umeda de pana la 300mm
Motorul DM10 este echipat cu functie START SLOW pentru pornire lenta pentru a preveni spargerea segmentelor diamantate.  

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Masina de carotat DM10, marca AGP - carotare cu APA

Tensiune: 230V
Putere nominala: 3.500W 
Diametru carotare cu stativ in beton: maxim 300mm 
Diametru prindere carota: 1 1/4''UNC & 1/2'' BSP 
Trepte turatie: 3 trepte
Turatie treapta 1: 270rpm
Turatie treapta 2: 480rpm 
Turatie treapta 3: 780rpm 
Lungime cablu electric: 3,5m
Dimensiuni: 550x155x210mm
Greutate masina: 12,9kg

Echipare standard:
KIT ALIMENTARE cu APA cu robinet integrat - pentru racire carota diamantata si evacuare praf rezultat in urma carotarii.
Sistem de reglare cu bula pe verticala si orizontala pentru alinierea precisa, eficienta si rapida in timpul carotarii.  
CARCASA si CUTIE de VITEZE din ALIAJ de ALUMINIU - pentru o greutate minima si rezistenta maxima in exploatare. Totodata carcasa din aliaj de aluminiu se remarca prin durabilitate ridicata asigurand in acelasi timp o racire eficienta.
CUTIE de VITEZE (REDUCTOR) - 3 trepte de turatie. Reductor cu angrenaje robuste in baie de ulei.
LED INDICATOR - pentru optimizarea procesului de carotare umeda avand protectie termica la suprasarcina si supraincalzire accentuata a motorului. 
SISTEM de PROTECTIE DIFERENTIALA - pentru a evita electrocutarea utilizatorului. 
MOTOR cu functie CONSTANT ELECTRONIC - permite mentinerea constanta a turatiei de carotare, rezultand de aici o durata de viata ridicata a carotelor diamantate.
Functie START SLOW - o functie unica automata, ce asigura o pornire lenta. Pornirea lenta are un aport semnificativ deoarece protejeaza carotele, evitand spargerea segmentelor diamantate. 
INEL ANTIBLOCARE - previne blocarea carotelor diamantate pe arborele motor ca urmare a torsiunilor ridicate.

CARACTERISTICA PRINCIPALA A MASINII DE CAROTAT DM10 marca AGP:
Masina de carotat DM10 este cel mai robust echipament din gama AGP pentru carotare in beton cu un diametru de pana la 300mm
Totodata DM10 se remarca prin randament ridicat, avand reductorul cu angrenaje robuste in baie de ulei.  
Singura masina de carotat manuala care se remarca prin consum redus de carote diamantate datorita functiei CONSTANT ELECTRONIC cu care este echipat motorul. Aceast sistem mentine turatia constanta in timpul carotarii!


Masina de carotat fara apa DM10 marca AGP permite realizarea de gauri de diferite diametre in beton, granit, caramida si alte materiale.

Cu ajutorul stativului de fixare atat in plan orizontal cat si in plan vertical se obtine o performanta ridicata la carotare cat si un consum redus de carote diamantate. 

Carotele diamantate se aleg in functie de diametru si de caracteristicile materialului ce urmeaza a fi carotat.

Carotele diamantate pentru carotare cu apa pot fi utilizate pentru realizarea de gauri in pereti, stalpi de beton chiar si in cazul in care exista armatura din fier in materialul ce urmeaza a fi perforat.

Alte echipamente recomandate compatibile cu masina de carotat DM10 marca AGP:
Stativ de fixare S350 - se utilizeza in cazul carotarii cu diametre mai mari de pana la 400mm asigurand o fixare sigura.
Prin utilizarea stativului de fixare S350 se reduce considerabil consumul de carote diamantate, creste rezistenta in timp a motorului electric si se diminueaza considerabil pericolul de blocare a carotei diamantate in materialul ce urmeaza a fi perforat.

SPACER KIT - DISTANTIER pentru a asigura spatiu necesar la montarea motorului pe diferite stative de fixare sau la carotarea cu carote de diametre mari. Distantierul adauga un spatiu suplimentar de 8mm usurand astfel utilizarea carotelor diamantate in concordanta cu diametrul maxim ce poate fi utilizat, dat de producator.

Aspirator DS25L - pentru aspirare umeda sau uscata. 
Acest aspirator permite colectarea rapida a prafului si apei rezultate in urma carotarii, avand avantajul curatarii automate a filtrelor de aer datorita sistemului de curatare automata cu vibratii a filtrelor la fiecare oprire. 
Totodata acest aspirator este echipat cu priza electrica 230V incorporata pe carcasa si permite conectarea electrica directa cu stecherul masinii de carotat. 
Utilizand acest tip de conectare pornirea si oprirea aspiratorului se face automat doar prin butonul Star/Stop de pe masina de carotat, nemaifiind necesara pornirea si oprirea aspiratorului de la butonul Star/Stop montat pe panoul de comanda al aspiratorului. In aceasta situatie, la fiecare oprire a masinii de carotat, sistemul de curatare automat cu vibratii al filtrelor de aer va intra de fiecare data in functiune.

INEL COLECTARE APA - special conceput pentru absorbitia apei rezultate in timpul carotarii. Prin utilizarea acestui dispozitiv se evita scurgerea de apa cu praf in urma carotarii in spatii unde se doreste diminuarea disconfortului in urma carotarii cu apa.
Diametrul maxim al carotelor diamantate in cazul utilizarii sistemului cu inel de colectare apa este de 160mm. 

MEMBRANE DE INLOCUIRE pentru inel colector apa - ambalate in pachete de 5 buc

EXTENSII
 carote diamantate - permit lungimi de carotare mai mari cu 200-300mm mai mult fata de lungimea standard a carotei diamantate.

PLACA DE FIXARE cu VACUUM - necesara la fixarea suportului de fixare atat in plan vertical cat si in plan orizontal, pe suprafete care nu se doresc a fi deteriorate. In acest caz placa de fixare se pozitioneaza prin vaccum pe suprafata de sprijin, iar talpa suportului tip DRILL se fixeaza cu piulita de fixare.

POMPA DE VACUUM - asigura necesarul de depresiune pentru sustinerea PLACII de FIXARE cu VACUUM pe suprafete ce nu se doresc a fi deteriorate prin gaurire.

Rezervor de VID - mentine depresiunea pentru fixarea PLACII DE FIXARE cu VACUUM pe perioada indelungata si reduce riscul decuplarii de suprafata a PLACII DE FIXARE CU VACUUM in cazul opririi accidentale a POMPEI DE VACCUM.

FURTUNE de VACUUM cu cuple - pentru conexiune rapida 

AGP - SOLUTIA PROFESIONALA PENTRU CAROTARE CU APA