IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Masina de carotat de mana DM2 marca AGP pentru carotare umeda, cu ambreiaj mecanic
Putere motor 1800W
Tensiune alimentare 230V, 
Diametru maxim de carotare 50mm
Greutate 4,5kg, 
Cea mai usoara masina de carotat! 
Motor special proiectat pentru carotare manuala rapida 
Masina de carotat DM2 AGP este special construita pentru carotare manuala cu apa, dar poate fi utilizata si cu stativ de fixare.

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Masina de carotat DM2, marca AGP - carotare cu APA

Tensiune: 230V
Putere nominala: 1.800W 
Diametru maxim de carotare in beton: pana la 50mm 
Diametru prindere carota: 1/2'' BSP 
Trepte turatie: 1 treapta
Turatia la mers in gol: 6.500rpm
Turatia la mers in sarcina: 4.225rpm 
Lungime cablu electric: 3,5m
Dimensiuni: 360x90x280mm
Greutate masina: 4,5kg

Echipare standard:
SISTEM ALIMENTARE cu APA cu robinet - pentru racire carota diamantata si evacuare praf rezultat in urma carotarii.
Sistem de reglare cu bula pe verticala si orizontala pentru alinierea precisa, eficienta si rapida in timpul carotarii.  
SISTEM de PROTECTIE DIFERENTIALA - pentru a evita electrocutarea utilizatorului. 
CARCASA din aliaj de MAGNEZIU - pentru o greutate minima si rezistenta maxima in exploatare. 
MANER LATERAL SUPLIMENTAR - maner SOFT GRIP moale pentru confort maxim al utilizatorului. Manerul lateral este robust, pozitia de fixare a acestuia poate fi reglata usor si este perpendicular pe directia de carotare pentru un control precis.
PROTECTIE TERMICA la suprasarcina - opreste automat motorul in cazul suprasolicitarii in exploatare.

CARACTERISTICA PRINCIPALA A MASINII DE CAROTAT DM2 marca AGP:
Cea mai usoara masina de carotat cu apa din gama AGP, proiectata special pentru carotare manuala fara suport de fixare pentru diametru de carotare maxim de 50mm. 

Masina de carotat fara apa DM2 marca AGP permite realizarea de gauri de diferite diametre in beton, granit, caramida si alte materiale.

Aceasta masina de carotat se poate utiliza atat manual (fara suport de fixare pentru carotare) cu diametru maxim al carotelor diamantate de pana la maxim 50mm.
In acelasi timp pentru usurinta mai mare in exploatare masina de carotat DM2 de la AGP poate fi utilizata si cu stativ de fixare. 
Cu ajutorul stativului de fixare atat in plan orizontal cat si in plan vertical se obtine o performanta ridicata la carotare cat si un consum redus de carote diamantate. 
Diametrul maxim cu stativ de fixare pentru carotare cu apa cu masina de carotat DM2 in beton este 50mm. 

Carotele diamantate se aleg in functie de diametru si de caracteristicile materialului ce urmeaza a fi carotat.

Carotele diamantate pentru carotare cu apa pot fi utilizate pentru realizarea de gauri in pereti, stalpi de beton chiar si in cazul in care exista armatura din fier in materialul ce urmeaza a fi perforat.

Alte echipamente recomandate compatibile cu masina de carotat DM2 marca AGP:
Stativ de fixare AS200 - se utilizeza in cazul carotarii cu diametre mai mari de 82mm asigurand o fixare sigura.
Prin utilizarea stativului de fixare AS200 se reduce considerabil consumul de carote diamantate, creste rezistenta in timp a motorului electric si se diminueaza considerabil pericolul de blocare a carotei diamantate in materialul ce urmeaza a fi perforat.

Aspirator DS25L - pentru aspirare umeda sau uscata. 
Acest aspirator permite colectarea rapida a prafului si apei rezultate in urma carotarii, avand avantajul curatarii automate a filtrelor de aer datorita sistemului de curatare automata cu vibratii a filtrelor la fiecare oprire. 
Totodata acest aspirator este echipat cu priza electrica 230V incorporata pe carcasa si permite conectarea electrica directa cu stecherul masinii de carotat. 
Utilizand acest tip de conectare pornirea si oprirea aspiratorului se face automat doar prin butonul Star/Stop de pe masina de carotat, nemaifiind necesara pornirea si oprirea aspiratorului de la butonul Star/Stop montat pe panoul de comanda al aspiratorului. In aceasta situatie, la fiecare oprire a masinii de carotat, sistemul de curatare automat cu vibratii al filtrelor de aer va intra de fiecare data in functiune.

INEL COLECTARE APA - special conceput pentru absorbitia apei rezultate in timpul carotarii. Prin utilizarea acestui dispozitiv se evita scurgerea de apa cu praf in urma carotarii in spatii unde se doreste diminuarea disconfortului in urma carotarii cu apa.
Diametrul maxim al carotelor diamantate in cazul utilizarii sistemului cu inel de colectare apa este de 160mm. 

MEMBRANE DE INLOCUIRE pentru inel colector apa - ambalate in pachete de 5 buc

EXTENSII
 carote diamantate - permit lungimi de carotare mai mari cu 200-300mm mai mult fata de lungimea standard a carotei diamantate.

PLACA DE FIXARE cu VACUUM - necesara la fixarea suportului de fixare atat in plan vertical cat si in plan orizontal, pe suprafete care nu se doresc a fi deteriorate. In acest caz placa de fixare se pozitioneaza prin vaccum pe suprafata de sprijin, iar talpa suportului tip DRILL se fixeaza cu piulita de fixare.

POMPA DE VACUUM - asigura necesarul de depresiune pentru sustinerea PLACII de FIXARE cu VACUUM pe suprafete ce nu se doresc a fi deteriorate prin gaurire.

Rezervor de VID - mentine depresiunea pentru fixarea PLACII DE FIXARE cu VACUUM pe perioada indelungata si reduce riscul decuplarii de suprafata a PLACII DE FIXARE CU VACUUM in cazul opririi accidentale a POMPEI DE VACCUM.

FURTUNE de VACUUM cu cuple - pentru conexiune rapida 

AGP - SOLUTIA PROFESIONALA PENTRU CAROTARE CU APA