IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Capul de vibrare de inalta frecventa STRONG CT.505 are diametru 50mm si tensiunea de alimentare 42V. 
Capul de vibrare CT.505 STRONG are rotorul din CUPRU
Curentul absorbit de capul de vibrare CT.505 STRONG este 12A si forta centrifuga dezvoltata de motorul electric din interiorul capului de vibrare este de 3.400N. 
Capacitate de vibrare este de pana la 32mc/h. 

Productie Italia
Informatii suplimentare
CARACTERISTICI TEHNICE: Cap de vibrare inalta frecventa STRONG CT.505 - diametru 50mm

Echipat cu rotor robust din Cupru
Diametru cap vibrare: 50mm
Lungime cap vibrare: 375mm
Nr. rulmenti in capul de vibrare: 2
Vibratii pe minut: 12.000
Tensiune alimentare: 42V
Frecventa: 200Hz
Curent absorbit: 12A
Raza de actiune: 60cm
Forta centrifuga: 3.400N
Capacitate de vibrare: de pana la 32mc/h
Greutate: 4kg
Productie: Italia

Optional: motoarele electrice din capetele de vibrare pot fi echipate cu protectie termica

Vibratoarele profesionale de inalta frecventa din gama STRONG Italia sunt special concepute pentru munca de zi cu zi fiind foarte eficiente. Aceasta categorie de vibratoare inalta frecventa STRONG Italia este special proiectata pentru regim de lucru industrial pentru lucrari medii si mari de vibrare a betonului!

De la pereţi la planşee de pardoseala, vibratoarele de inalta frecventa STRONG reprezinta o solutie profesionala de echipamente pentru vibrarea betonului pentru fiecare etapa a lucrării din santierul dvs!

Fiecare vibrator de beton STRONG ofera performanta ridicata, fiabilitate, operare confortabila şi intretinere redusa.

Vibrarea betonului cu ajutorul vibratoarelor de inalta frecventa din gama STRONG Italia indeparteaza golurile de aer din betonul proaspat turnat pentru a-i creşte densitatea si pentru a obţine un beton finit cu o rezistenta mai mare la compresiune.
In funcţie de adancimea şi tasarea betonului vibrarea betonului poate fi realizata cu un vibrator intern STRONG. 

STRONG Italia oferă o gama larga de vibratoare interne cu diferite diametre ale capetelor de vibrare 36, 42, 50, 60, 65, 75mm si diferite lungimi ale furtului imersabil in beton 1,5m - 5m - 7m - 10m - 12m - 16m.

Vibratoarele interne de inalta frecventa din gama STRONG genereaza un nivel de zgomot scazut şi necesita o intretinere mica. 

Motorul electric din capul de vibrare are randament ridicat, iar tensiunea scazuta protejeaza operatorul contra accidentelor de munca!

Vibratoarele interne de inalta frecventa STRONG sunt proiectate special pentru vibrarea betoanelor cu tasare medie si ridicata.

Vibratoarele interne de inalta frecventa STRONG transmit un nivel minim de vibratii la mana/bratul operatorului, astfel absorbtia socurilor şi vibratiilor asigura faptul ca betonul este cel ce primeste energia de vibrare, nu mana/bratul operatorului.
 
Arborele rotor STRONG este realizat dintr-o singura bucata si dispune de un excentric de otel şi doi sau patru rulmenti cu bile, lubrifiati cu ulei pentru o viată functională indelungata. 

STRONG marca profesionala de vibratoare de inalta performanta de la MIC la MARE pentru proiecte cu BETON

Productie: ITALIA