IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Aeroterma electrica RPL15 FT CALORE, putere calorica 15kW, debit de aer 1300mcb/h, putere electrica 15kW si tensiune alimentare 400V
Aeroterma este echipata cu selector de putere in trei trepte 5kW, 10kW si 15kW, termostat ambianta incorporat, priza incorporata si functie de ventilatie suplimentara! 
Aeroterma RPL15 FT CALORE este echipata cu sistem de protectie la supraincalzire! 
Greutate: 15kg

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Aeroterma electrica RPL15 FT CALORE

Putere calorica 5–10-15kW
Debit de aer 1300mcb/h
Tensiune alimentare 400V, 50Hz
Putere electrica 15kW
Nivel zgomot 50 dB(A)
Dimensiune [L x l x H] 520×390×548mm
Greutate 15kg

Aerotermele electrice din gama RPL sunt simplu de instalat şi de utilizat. Acestea sunt adaptate perfect pentru încălzirea spaţiilor închise şi izolate de dimensiuni mici şi mijlocii. 

Aceste aeroterme electrice nu ocupă mult spaţiu la sol şi nu necesită decât o sursa de alimentare electrică pentru a funcţiona. Nu degajă miros sau gaze de ardere, emit o căldură sănătoasă şi pot fi instalate în volume de aer restrânse, la subsol sau în spaţii în care nu se acceptă prezenţa unei flăcări deschise. 

Aerotermele electrice din gama RPL permit încălzirea rapidă, eficientă şi economică a spaţiilor private sau publice: magazine, săli de expoziţie, showroom-uri, săli de restaurant, birouri, ateliere, garaje, lăcaşe de cult, săli de recepţie, fabrici... 

Aerotermele electrice din gama RPL sunt compacte si robuste, au puterea calorica ajustabila in doua, trei trepte de putere in functie de model, ventilator axial cu zgomot  redus, elemente izolate de incalzire acoperite cu otel inoxidabil, termostat de ambianta incorporat si protectie la supraincalzire integrata.
Aerotermele electrice din gama RPL sunt adecvate pentru utilizare la interior.

Simplu de instalat 
Aeroterme electrice RPL nu necesită stocare de carburant sau coş de evacuare, fiind foarte simplu de instalat. Este suficientă fixarea pe suportul din dotare si racordarea la reteaua electrică corespunzătoare 230V sau 400V in functie de model.

Automate 
Aeroterme electrice din gama RPL sunt simplu de utilizat: este suficient să reglaţi temperatura dorită pe termostatul de ambianta si sa selectati puterea dorita. Acestea funcţionează complet automat.
 
Fiabile 
Concepute şi fabricate conform cu standardele europene, aerotermele electrice RPL dispun de carcasa metalică acoperita cu vopsea epoxidică, rezistenţe electrice blindate şi componente de o calitate superioara. 

Aerotermele electrice din gama RPL nu presupun decât o întreţinere minimă (curăţare) fiind potrivite pentru utilizare ocazională sau permanenta, între anotimpuri, pentru ferirea de îngheţ sau asigurarea necesarului de caldura in functie de necesitati.
 
Sigure 
Aerotermele electrice din gama RPL sunt echipate cu grilaje de protecţie la aspirarea aerului si la refularea caldurii. 
Cablajul şi piesele electrice sunt inaccesibile fără demontare. Aceste aparate dispun de termostat de supraîncălzire integrat care blochează automat aparatul în caz de temperatură internă excesivă. 
Funcţionarea automată nu necesită supraveghere, iar pozitionarea la înălţime asigură protecţia persoanelor sau a animalelor.