Monodisc SDM-R 45G 16-130 LAVOR cu Disc VIDIA GR24 pentru indepartare Vopsea Epoxy, Adeziv Gresie-Mocheta, putere 1.300W, 230V

IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Masina de curatat de tip monodisc sau scrubber SDM-R 45G 16-130 LAVOR cu accesoriu tip Vidia disc GR24 cu pastile vidia pentru slefuirea grosiera a betonului, indepartarea grosiera a adezivului de gresie, adezivului pentru mocheta, a vopselei epoxidice sau cauciucate.

Tensiune alimentare 230V, iar puterea motorului electric este de 1.300W

Masina de curatat SDM-R 45G 16-130 LAVOR nu are functie de aspirare, punctul forte al acestui echipament fiind  slefuirea grosiera a betonului, indepartarea grosiera a adezivului.

Usor de utilizat avand o turatie redusa a periei de numai 165rpm, gratie reductorului elicoidal din echiparea standard.

Greutate: 35kg

Productie: ITALIA

Informatii suplimentare

Caracteristici tehnice: Monodisc SDM-R 45G 16-130 LAVOR cu accesoriu tip Vidia disc GR24 - slefuire grosiera

.

Tensiune alimentare: 230V

Viteza perie: 165rpm

Diametru perie: 430mm

Putere motor: 1300W

Presiune pe perie: 40.8 g/cm²

Nivel zgomot: 60dB

Lungime cablu: 12m

Inaltime fara maner: 28cm

Inaltime cu maner: 120cm

Greutate: 35kg

Dimensiuni: 54.2cm×42.5cm×120cm

Recipient apa si solutie: 11 litri

Productie: ITALIA

.

Este prevazut cu maner ergonomic, cu comenzi de siguranta integrate, maner articulat puternic, motor puternic si silentios.

Pentru aspirarea apei rezultate se poate utiliza un aspirator umed uscat sau cu injectie si extractie in functie de suprafata.

.

Acest model de echipament poate fi utilizat pentru indepartarea murdariei de pe orice tip de suprafata prin interschimbarea accesoriilor:

perie de covoare si mocheta

perie pentru suprafete dure de tip gresie, granit, marmura, beton, beton amprentat

- perie pentru suprafete foare dure de tip beton abraziv sau cu rugozitatate ridicata

disc de slefuire / lustruire care se utilizeza impreuna cu accesoriul de sustinere PAD HOLDER

disc abraziv carborondum pentru curatarea la suprafata a pardoselilor din beton (se obtine o scarificare de suprafata a betonului, suprafata ramanand neteda si plana). Acest accesoriu poate fi utilizat pentru indreptarea suprafetelor de beton sau pentru indepartarea rugozitatilor de la suprafata betonului.

disc din microfibra pentru curatare suprafete din ceramica, gresie, marmura, granit si mocheta. Ideal pentru gresie portelanata si pentru curatare covoare/mocheta daca este pulverizata in prealabil solutie de curatare fara spumare

disc tip pad de culoare rosu pentru curatare suprafete din linoleum, gresie, ceramica, piatra, covor PVC, mocheta

disc tip pad de culoare verde pentru curatare suprafete din linoleum, PVC, mocheta. Indeparteaza eficient murdaria superficila de pe suprafetele din beton.

disc tip pad de culoare negru pentru curatare suprafete din linoleum, PVC, indepartare ceara, murdarie grea si desene de pe beton. Are efect puternic de curatare al suprafetelor din beton plane cu grad redus de rugozitate (elicopterizate) si foarte murdare. 

disc tip pad silver inox pentru curatare suprafete cu depuneri de tip calcar sau alte depuneri si/sau refacere luciu metalic pentru suprafete metalice, inox

disc tip pad emery paper GR24 pentru slefuire grosiera, disc abraziv pentru curatare grosiera a suprafetelor din lemn

disc tip pad emery paper GR60 pentru slefuire fina, disc abraziv pentru curatare fina a suprafetelor din lemn

disc tip pad vidia disc GR24 cu pastile vidia pentru slefuirea grosiera a betonului, indepartarea grosiera a adezivului de gresie, adezivului pentru mocheta, a vopselei epoxidice sau cauciucate

disc tip pad vidia disc GR36 cu pastile vidia pentru slefuire fina a betonului, indepartarea fina adezivului pentru gresie, a adezivului pentru mocheta, a vopselei epoxidice

.

Care sunt componentele cheie ale unei masini de tip monodisc?

In procedura de alegere a produsului potrivit pentru aplicatia specifica de curatare trebuie sa se ia in considerare urmatoarele:

- greutatea (adica presiunea pe perie)

- tipul suprafetei ce urmeaza a fi curatata

- turatia RPM si tipul de constructie al motorului

- tipul de transmisie

In general pentru echipamentele de curatat de tip monodisc rotatia periei (turatia) este mai mica decat turatia motorului electric.

Cea mai importanta caracteristica este presiunea pe perie care inseamna de fapt indepartarea in profunzime a murdariei.

Odata cu cresterea vitezei de rotatie a periei, efectul presiunii periei pe pardoseala este mai mic. 

Prin utilizarea diferitelor accesorii de curatare aceste echipamente de curatat de tip monodisc de la LAVOR sunt solutia perfecta pentru orice aplicatie de curatare in profunzime, de suprafata sau de lustruire.

Aceste echipamente reprezinta solutia perfecta pentru curatarea rapida si eficienta a covoarelor, mochetelor, suprafetelor din beton, suprafetelor cu gresie, granit sau marmura.

Totodata, pot fi utilizate pentru indepartarea murdariei acumulate pe suprafete exterioare ceramice, beton, beton amprentat.

.

Care este necesarul de putere pentru indepartarea murdariei?

Pentru indepartarea murdariei de pe o suprafata nu exista un calcul special pentru necesarul de putere. 

Cea mai importanta caracteristica pentru indepartarea murdariei o reprezinta forta de apasare a periei pe tipul de suprafata de pe care dorim sa indepartam murdaria (o combinație de tip de lucru, tip de suprafata si tip de accesoriu utilizat).

Cu cat alegerea accesoriului de curatare este mai bine facuta cu atat efortul utilizatorului este mai mic, implicit timpul de curatare. 

Motorul electric cu alimentare la tensiunea de 230V din echiparea standard asigura necesarul de putere pentru indepartarea murdariei de pe orice suprafata.

.

Puterea nu inseamna nimic fara un control eficient in exploatare ....

Simplitatea constructiva a masinii nu pune in pericol operatorul. 

Acesta trebuie doar sa controleze masina pe perioada intregii sesiuni de lucru. 

Distributia perfecta a componentelor si a greutatilor pe aparat permite un echilibru perfect, inclusiv o postura ergonomica de lucru.

Utilizarea echipamentului nu produce vibratii si reduce eforul uman la maxim. 

.

Turatia periei:

Turatia periei este de aproximativ 165 rpm. Turatia redusa a periei inseamna efort minim din partea utilizatorului.

.

Sistemul de transmisie - Transmisie elicoidala

Reductorul din echiparea standard reduce turatia periei pentru ca utilizatorul sa nu resimta niciun fel de efort.

Toata treaba o face accesoriul utilizat (peria), nu utilizatorul.

Transmisia este realizata cu sistem de transmisie elicoidala pentru a asigura putere continua, viata lunga si zgomot redus al masinii in timpul utilizarii.

.

Presiune constanta a periei:

Presiunea periilor pe pardoseala este realizata de placa grea de perie care urmeaza neregularitatile pe podea si ofera intotdeauna presiunea maxima fara nicio reglare, chiar daca perii periei devin mai scurti.

.

Productie: ITALIA