Masina pentru spalat si aspirat pardoseli Lavor Quick 36E, alimentare 230V, productivitate 1260 mp/h

IN STOC! 1.480 € + TVA

Esti interesat? Comanda!

Masina pentru spalat si aspirat pardoseli marca Lavor model Quick 36E, tensiune alimentare 230V.

Masina de spalat pardoseli marca Lavor model Quick 36E este ergonomica si are manerul pliabil. 

Capacitate maxima de lucru de pana la 1260 mp/h

Modelul Quick 36E LAVOR este echipat cablu de alimentare cu priza pentru tensiunea 230V. 

Avantajul principal al masini de spalat si aspirat pardoseli QUICK 36E de la LAVOR il reprezinta puterea ridicata a aspiratorului incorporat de aproximativ 400W.

Puterea mare de aspirare faciliteaza uscarea rapida a pardoselilor dupa spalare (uscarea este aproape instantanee).

Productie Italia

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Masina pentru spalat si aspirat pardoseli Quick 36E LAVOR

Tensiune alimentare 230V

Putere motor 370W

Putere aspirare: 400W

Rotatii perie 130rpm

Greutate pe perie 18kg

Capacitate maxima lucru 1260 mp/h

Dimensiune perie 36cm

Latime lamela aspirare 46 cm

Capacitate rezervor solutie de spalat 11 litri

Capacitate rezervor colectare apa uzata 13 litri

Tractiune semiautomata (din perie)

Dimensiuni: Lungime cu manerul pliabil 114cm 

                  Inaltime cu manerul pliabil 104cm  

                  Latime 47cm

Dimensiuni transport Lxlxh: 120x43x97cm 

Greutate 49Kg

Masina de spalat pardoseli Lavor model Quick 36E este ergonomica, are manerul pliabil si se poate conecta la o sursa de alimentare de 230V.

Masina pentru spalarea pardoselilor Lavor Quick 36E este destinata pentru intretinerea curateniei si a igienei in incaperi cu suprafete mici, de pana la 1500 mp.

Masina pentru spalat si aspirat pardoseli marca Lavor model Quick 36E este usor de manevrat, are panou de control ergonomic si este foarte eficienta in spalarea pardoselilor in depozite sau magazine cu suprafete mici, saloane auto, intreprinderi, spitale, cladiri administrative, birouri, etc.

Masina automata pentru curatenie Quick 36E de la LAVOR este echipata cu o perie disc, care spala impecabil, iar bara parabolica de captare a apei din spatele periei impreuna cu aspiratorul din echiparea standard usuca imediat pardoseala.

Masina de spalat pardoseli QUICK 36E dispune, de asemenea, de un rezervor detasabil pentru apa murdara si un sistem special ce protejeaza motorul de scurgeri. 

Datorita manerului pliabil, modelul QUICK 36E pentru curatarea pardoselilor nu ocupa mult spatiu de depozitare. Totodata prin plierea manerului se poate usura curatenia in incaperi de dimensiuni mici.

Potrivit pentru a functiona in spatii foarte aglomerate precum magazine mici, birouri, bucatarii, scoli, spitale, baruri, sali de sport, restaurante, etc.

Flux reglabil pentru apa (pornire-oprire automata cu supapa solenoida) si a solutiei cu detergent in functie de tipul de suprafata.

Perie cu eliberare rapida in echiparea standard.

Rezervor pentru apa murdara detasabil. 

Echipamentul QUICK 36E de la LAVOR este o masina profesionala pentru spalarea si uscarea pardoselilor cu actionare prin impingere (semi-automata datorita periei rotative). 

Panoul de comanda analogic este usor de folosit. 

Maneta de control pentru operarea periei si a fluxului de iesire a apei cu detergent.

Comutator general PORNIRE/ OPRIRE, comutator pentru motorul periei si aspiratorului, comutator de operare cu supapa solenoida pentru distributia apei si a detergentului.

Racleta parabolica din cauciuc siliconic este special proiectata cu inlocuire usoara a lamelelor de cauciuc. 

Placa cu peria flotanta si racleta ofera presiune adecvata pentru orice tip de podea.

Avantajul principal al masini de spalat si aspirat pardoseli QUICK 36E de la LAVOR il reprezinta puterea ridicata a aspiratorului incorporat de aproximativ 400W. Puterea mare de aspirare faciliteaza uscarea rapida a pardoselilor dupa spalare (uscarea este aproape instantanee).

Totodata QUICK 36E de la LAVOR are o putere mai ridicata a motorului electric de actionare a periei rotative de aprovimativ 370W.

Chiar daca deplasarea este mecanica (prin impingere), putem spune ca masina se deplaseaza printr-un sistem cu semi-propulsie generat de rotatia periei in contact cu pardoseala, facilitand astfel deplasarea fara efort mare din partea utilizatorului. 

Productie ITALIA